Annons

Ansträngd likviditet i Netjobs

First North-listade Netjobs redovisar ett rörelseresultat på -1,1 miljoner kronor (-0,6) för det fjärde kvartalet 2019.

Omsättningen närapå halverades till 4,4 miljoner kronor (8,4).

Nettoresultatet låg på -1,7 miljoner kronor (0,3) motsvarande ett resultat per aktie på -0:06 kronor (0:01).

Styrelsen föreslår ingen utdelning för 2019 i likhet med föregående år.

Kassaflöde från den löpande verksamheten var 0,9 miljoner kronor (0,5) med likvida medel på 0,2 miljoner kronor (0,8) vid rapportperiodens utgång. Moderbolaget har en delvis utnyttjad checkkredit om totalt 4,5 miljoner kronor, vid årsskiftet var 3,1 miljoner kronor utnyttjat.

Ledningen har konstaterat en ansträngd likviditet i början av året. Styrelsen gör bedömningen att det finns goda förutsättningar för fortsatt drift för 2020.

Netjobs nytillträdde vd Niklas Eriksson skriver i vd-ordet att bolaget under andra halvåret 2019 minskade bolagets fasta kostnader. Bolagets break-even nivå har nästan halverats vid en jämförelse med januari 2020 jämfört med motsvarande månad föregående år.


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?