Annons

Annika Falkengren säljer lyxvillan

Avgående SEB-chefen Annika Falkengren säljer sin anrika lyxvilla i Djursholm i samband med familjens flytt till Schweiz. Det rapporterar Expressen.

Annika Falkengren.
Annika Falkengren.Bild:Oskar Omne

Den avhoppade SEB-chefens bostad är den andra direktörsvillan i toppklass som går under klubban på kort tid. Tidigare Swedbank-vd:n Michael Wolfs sålde nyligen 500 kvadratmeter i Saltsjöbaden för dryga 18 miljoner kronor, rapporterade Affärsvärlden i januari.

Annika Falkengren köpte lyxvillan i Djursholm 2007 för 21 Mkr. Säljare var H&M:s huvudägare Stefan Persson.

Nu ligger den Falkengrenska 12-rumsvillan på 570 kvm från 1902 med utsikt över Framnäsviken ute till försäljning via mäklarannons, rapporterar Expressen.

Bakom kraftiga grindar som håller nyfikna borta erbjuds enligt mäklarannonsen en representativ villa i tre plan plus vinkällare, med bland annat 3.188 kvm trädgård, badrum i Carraramarmor och stor terrass med sjöutsikt.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?