Hoppa till innehållet

Annons

Andersson redo kapa statligt stöd till bolag i skatteparadis

Den danska regeringen ger inte några statliga stöd i och med coronakrisen till bolag som är registrerade i skatteparadis. Den svenska regeringen är öppen för att gå samma väg.

”Jag tycker att det där är intressant och är naturligtvis beredd att titta på det”, säger finansminister Magdalena Andersson (S) till Dagens industri.

”Jag tycker att det där är intressant och är naturligtvis beredd att titta på det”, säger finansminister Magdalena Andersson (S).
”Jag tycker att det där är intressant och är naturligtvis beredd att titta på det”, säger finansminister Magdalena Andersson (S).Foto:Mostphotos

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 459kr/mån

spara
1180 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 344 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News AB:s personuppgiftspolicy. Bonnier News AB ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter.

Dagens industri är en del av Bonnier News.

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera