Annons

Anders Hägerstrand: Scaniafieringen av Volvo rullar på

Melker Jernberg lämnar metallpulverjätten Höganäs efter endast tre år för att bli vd för Volvo Anläggningsmaskiner, VCE.
Därmed förstärks Scaniafieringen av Volvokoncernen samtidigt som Wallenbergsfären förlorar ytterligare en toppdirektör till sfären kring Industrivärden.

Volvos vd Martin Lundstedt fortsätter att plocka över Scaniaprofiler till bolaget. Senaste namnet i raden är Melker Jernberg som blir vd för Volvos Anläggningsmaskiner
Volvos vd Martin Lundstedt fortsätter att plocka över Scaniaprofiler till bolaget. Senaste namnet i raden är Melker Jernberg som blir vd för Volvos Anläggningsmaskiner

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag Dagens industri AB:s prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av Dagens industris AB:s personuppgiftspolicy.

Vänligen notera att fr.o m 1 februari 2023 är det vårt koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, vi uppdaterar då personuppgiftspolicyn och användarvillkoren.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera