Annons

Analytikern prickade rallyt i Bioarctic – pekar ut nästa forskningssuccé

DNB:s analytiker Patrik Ling såg framför sig att Bioarctic skulle lyckas med sin Alzheimers-studie och prickade in onsdagens kursrally. Han tror att nästa år kommer att bli avgörande för var aktien tar vägen härnäst.

För Di pekar han också ut nästa bolag som kan bli en succé. I en aktie, som enligt honom har fått oförtjänt mycket stryk, ser han en uppsida på nästan 300 procent.

”Kan man bekräfta det i ytterligare studier är det också en 'game changer' för patienterna – precis som för Bioarctic”, säger han.

DNB:s hälsoanalytiker Patrik Ling.
DNB:s hälsoanalytiker Patrik Ling.

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Visa allt som ingår

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag Dagens industri AB:s prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av Dagens industris AB:s personuppgiftspolicy.

Vänligen notera att fr.o m 1 februari 2023 är det vårt koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, vi uppdaterar då personuppgiftspolicyn och användarvillkoren.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera