1515

Analyspodden: "H&M har fått för mycket stryk"

Di:s Richard Bråse och Magnus Dagel diskuterar hur sparare som är oroliga för ett börsfall ska agera och hur man måste tänka långsiktigt med sitt aktieägande. 

Bild:TT

Ett alternativ kan vara att växla över till lågriskaktier, ett annat att sälja alla innehav eller kan man bara fortsätta köpa?

Analytikerna går även på djupet i veckans stora begivenhet, H&M:s rapport, som kom på torsdag. De går i genom de viktigaste siffrorna och försöker tyda vd Karl-Johan Perssons svar på investerarnas frågor. Dessutom plockar de fram utvecklingen av valutakurserna den senaste tiden som något som verkligen kan hjälpa bolaget framöver.

"Jag tycker att H&M har fått för mycket stryk faktiskt", säger Magnus Dagel.

De berättar även om varför man ska sälja danska storbolaget Vestas aktie samt det senaste årets mest framgångsrika Sverigefond.

Slutligen ser de framemot nästa vecka då viktig statistik kommer om nybilsförsäljningen i Sverige och flera fastighetsbolag rapporterar.


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?