ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS
Analyspodden

Analyspodden: De nya valutorna ändrar spelplanen

De nya kryptovalutorna ändrar spelplanen för näringslivet och nya tongångar från Fed skapar optimism på Wall Street. Det är några av ämnena som Di:s experter Johanna Jeansson och Agnetha Jönsson pratar om i veckans avsnitt av Analyspodden.

Säsongens mest intensiva rapportvecka står inför dörren efter mjukstarten under den gångna veckan. Och det är verkstadsbolagen som har kniven mot strupen efter Hexagons vinstvarning.

Samtidigt hintar den amerikanska centralbanken Fed om att en ny räntesänkning ligger i korten. Men är det bara goda nyheter som den amerikanska marknaden verkar tro?

Johanna Jeansson reder ut exakt hur de nya kryptovalutorna ändrar spelreglerna och förutsättningarna för bolag och alla oss andra.

I Analyspodden, som publiceras varje fredag, diskuterar Dagens industris börs- och makroexperter aktuella händelser på aktie- och finansmarknaden.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer