Amerikanska detaljhandeln upp 5,8 procent förra veckan

Den amerikanska detaljhandeln i jämförbara butiker steg 5,8 procent vecka 4, som avslutades den 26 januari, jämfört med motsvarande vecka ett år tidigare.

Det visar Johnson Redbooks index, enligt ett pressmeddelande.

Hittills under månaden noteras en uppgång om 6,5 procent, jämfört med motsvarande period 2018. Branschens målsättning för månaden är +7,0 procent.

Jämfört med närmast föregående månad sjönk försäljningen 1,8 procent, jämfört med branschens mål om -1,4 procent.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?