Annons

AllTele kallar till extra bolagsstämma

Aktieägarna i AllTele kallas till extra bolagsstämma fredagen den 1 december i Stockholm.

Styrelsen föreslår att stämman beslutar om ändring av bolagets firma i bolagsordningen. Det nya namnet föreslås bli A3.

Bakgrunden är att AllTele idag bedriver verksamhet under fem olika varumärken med bolagsnamnen AllTele, T3, Delegate och IT-Total Västernorrland. Varumärket Universal Telecom kommer att behållas som ett utmanarvarumärke för prisvärda telekomtjänster för konsumentmarknaden.

"Telekom och IT har alltid gått hand i hand. På senare år har dessa branscher börjat konvergera, i och med att fler företag väljer att flytta viktiga delar av sin verksamhet till molnet. Med namnbytet vill vi markera det bredare grepp som vi tagit för att kunna erbjuda helhetslösningar under ett varumärke till nya och befintliga privat- och företagskunder, från bredbandet i uttaget till lagring i molnet och allt däremellan. Vårt jobb blir att göra den digitala tillvaron enkel, trygg och i balans med allt annat i livet", säger Johan Hellström, vd i AllTele.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?