Annons

Alimaks finanschef lämnar

Alimaks finanschef Per Ekstedt är från och med idag den 6 september 2017 sjukskriven, enligt ett pressmeddelande. Sjukskrivningen beräknas pågå under en längre period.

Per Ekstedt har därför tagit beslutet att lämna sin tjänst som finanschef men kvarstår som anställd inom bolaget. Bolagets tidigare finanschef Stefan Rinaldo har utsetts som tillförordnad finanschef, vid sidan av sin nuvarande roll som vice vd.

"Arbetet har varit mycket givande och intressant under en period som kännetecknas av stark tillväxt. Dock har min hälsa gradvis försämrats och jag har därför kommit fram till att detta beslut är den bästa lösningen", säger Per Ekstedt i pressmeddelandet.

Arbetet med att rekrytera en ny finanschef kommer att påbörjas omgående.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?