1515

Aktietips: Tre köp inför sommaren

Börsveckan har en del råd inför sommaren. I veckans utgåva, som är halvårets sista, är rekommendationerna följande:

Bild:Jesper Frisk/AP

Boozt - Avvakta

Med snabbt växande kundbas och hög varumärkeskännedom har Boozt bra odds att lyckas inom internethandeln, anser Börsveckan.

"Men konkurrensen är tuff och marginalerna låga så det är ingen lätt match att bli riktigt lönsam", står det i tidningen som inte vill sätta köp till dagens värdering.

Victoria Park - Köp

Victoria är en stark aktör i en intressant nisch av fastighetsmarknaden. Trots en stark kursutveckling de senaste åren ser Börsveckan mer uppsida i aktien.

D Carnegie - Avvakta

Börsveckan föredrar Victoria framför konkurrenten D Carnegie, med hänvisning till att den sistnämnda har betydligt lägre substansvärdestillväxt, och att D Carnegies amerikanska huvudägare kanske inte har småspararnas bästa högt på agendan.

Vicore Pharma - Köp

Vicore har en solid vetenskaplig plattform i grunden och balansräkningen är stark i förhållande till bolagets förväntade kapitalbehov.

Novo Nordisk - Avvakta

Novo går bra operativt men tillväxtutsikterna har sänkts och oron är stor kring prispress på insulinmarknaden. Börsveckans rekommendation blir att avvakta.

Pandora - Köp

Smyckestillverkarens kursnedgång på 30 procent i år är inte befogad, enligt Börsveckan.


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?