ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Aktiekursen rusar efter Ronaldos transferrykte

  • Blir Italien nästa destination för Cristiano Ronaldo? Foto: Victor R. Caivano

Ryktet gör gällande att Cristiano Ronaldo är på väg till Juventus för 100 miljoner euro.

Ska man tro på börsen blir det en affär – för Juventus-aktien rusade närmare 9 procent under torsdagen. 

Cristiano Ronaldos Portugal gjorde tidig sorti i VM när man blev utslaget av Uruguay i åttondelsfinalen. Men nu finns ett nytt glädjeämne för anfallaren. 

Den italienska klubben Juventus ska enligt uppgifter vara beredda att betala hans nuvarande klubb Real Madrid 100 miljoner euro, motsvarande över en miljard kronor, för att köpa loss honom. 

Enligt uppgifter i Spanska tidningar ska Cristiano Ronaldo redan accepterat ett löneavtal på 30 miljoner euro, och nu är det bara upp till Madrid att tacka ja eller nej till budet, skriver Bloomberg.

Det har fått det italienska mästarlagets aktiekurs att rusa. Som mest låg den på plus 9,7 men dalade något till 9,5 runt klockan 15. En Juventusaktie handlas nu för 81 eurocent. Det är den högsta kursen sen 5 februari i år och en rejäl återhämtning från 31 maj då en aktie handlades för 51 eurocent.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer