Annons

Aktiechefen: De här bolagen är perfekta för att köpas ut från börsen

Swedbanks aktiechef Fredrik Warg ser fortsatt tuff utveckling för bettingbolagen.

”Jag är väldigt negativ till aktierna men det är fina bolag”, säger han i Börsmorgon.

Flera av bettingbolagen har det fortsatt tufft på Stockholmsbörsen. De största operatörerna Betsson och Kindred backade med drygt -40 respektive -30 procent under fjolåret, pressade bland annat av regleringar på flera marknader, däribland den svenska.

”Det bolagen har emot sig är det stora trenden om samhällsansvar. Kapital drivs inte in i sektorn. Investerare vill inte ta i dem”, säger Fredrik Warg.

”Jag är väldigt negativ till aktierna men det är fina bolag. Det kanske är de perfekta buyout-bolagen för ett riskkapitalbolag. Det är fina bolag som gör fantastiska kassaflöden.”

”Just nu börjar värderingen nå kritiska nivåer, närmast för låga, men jag ser fortfarande ingen vändning”, säger Fredrik Warg, chef för aktiehandel hos Swedbank.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?