Aktiechefen: ”Både JM och Bonava ser intressanta ut”

Spreaden mellan JM och Bonava är ”onormalt stor just nu”, säger Oskar Ekman, aktiechef på Erik Penser Bank till Di TV i måndagen Börsmorgon. Och Bonava ser intressant ut ur ett köpperspektiv, men det gör inte JM mindre intressant.

Valueguards HOX-index visade att bostadspriserna i Sverige sjönk 0,8 procent i december, men på längre sikt spår både Bjurfors vd Fredrik Kullman och Erik Penser Banks aktiechef Oskar Ekman att priserna kommer att stiga. Det gynnar bostadsutvecklarna.

”Vi var positiva till JM JM +1,91% Dagens utveckling även när det såg som värst ut och det är skönt att kunna säga i dag.”, säger Oskar Ekman.

För både JM och Bonava BONAV B +1,88% Dagens utveckling ser den tekniska bilden intressant, men framför allt Bonava ser ut att ha slagläge.

”Där kan man också få lite tysk exponering och diversifiera sig.#

Mer om köpläget i både JM och Bonava i klippet ovan.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?