1515
Annons

Aktieägare laddar för revansch mot Balder – toppjurister inkopplade

Efter en kritiserad inlösen av preferensaktier, som snuvade aktieägare på redan beslutade aktieutdelningar, inleder nu tvistspecialisten Kapatens ett gruppkrav mot Balder – och mot bland andra Ratos och diverse fastighetsbolag som gjort samma sak.

Som allierade för att ge aktieägarna revansch mot Erik Selin efter fjolårets nederlag om saken i tingsrätten har man knutit till sig några av Sveriges tyngsta affärsjurister.

Foto:Cicci Jonson, Bilduppdraget

Flera ljuspunkter i rapporten – trots raset

Modebolaget Björn Borg rasar på Stockholmsbörsen efter morgonens kvartalssiffror. Rapporten var inte så usel som aktiekursen indikerar men kursreaktionen är inte orimlig med tanke på hur utvecklingen sett ut för sektorkollegor och kunder.

Foto:Anders Wiklund/ TT

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Visa allt som ingår

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag Dagens industri AB:s prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av Dagens industris AB:s personuppgiftspolicy.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera