Annons

Ahlsell köper Infästningsspecialisten

Ahlsell köper Infästningsspecialisten Göteborg med en årlig omsättning om cirka 28 miljoner kronor.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Infästningsspecialisten distribuerar byggförnödenheter till professionella kunder i Västra Götaland. Bolaget har en särskilt stark ställning inom infästningsprodukter och tillhörande verktyg som säljs till små och medelstora entreprenörer inom kundsegmenten bygg, el, montering, plåt, VVS och rivning, skriver Ahlsell.

Tillträde beräknas ske i början av december och förvärvet förväntas ha en marginell positiv påverkan på koncernens resultat för 2018.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?