Annons

ÅF köper QE Quality Engineering Group

ÅF har förvärvat bolaget QE Quality Engineering Group, ett svenskt bolag med en årlig omsättning på cirka 30 miljoner kronor och 24 anställda.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Förvärvet betecknas som ett led i ÅF:s strategi att erbjuda ett komplett utbud av kvalitetssäkringstjänster till industrikunder i Skandinavien.

QE grundades 2010 och erbjuder tjänster inom kvalitetssäkring med fokus på energi, life science och processindustrin.

"Den specialistkompetens QE har inomkvalitetssäkring är värdefull i ÅFs projektåtaganden som visar en ökande trend", heter det i pressmeddelandet.

QE uppges ha visat en stark tillväxt med bibehållen lönsamhet. Bolaget kommer att konsolideras från den 1 januari 2017 och integreras med ÅF Industry division.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?