Annons

Advenicas förlist minskade i fjärde kvartalet

Cybersäkerhetsföretaget Advenica redovisar ett resultat efter skatt på -5,4 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2019 (-15,5). 

Rörelseresultatet blev -4,1 miljoner kronor (-16,1). 

Kvartalets omsättning ökade till 27,7 miljoner kronor (12,4). 

”När 2019 nu summeras har resultatet förbättrats från två håll. Omsättningen ökade med över 25 procent samtidigt som rörelsekostnaderna sjönk jämfört med föregående år - tydliga tecken på att Advenica är på rätt väg”, skriver vd Marie Bengtsson i rapporten.

Hon framhåller att försäljningstrycket fortsatte under fjärde kvartalet. 

”Kostnadsmassan ökade visserligen något under fjärde kvartalet. Detta tillskrivs att bolaget rekryterade för att kunna leverera historiskt många omfattande projekt samtidigt och dessutom arbeta med nya betalda utvecklingsprojekt”, skriver Marie Bengtsson.


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?