Acosenses vd Per Hellman avgår – styrelseledamot blir tillförordnad vd

Instrumentföretaget Acosenses styrelse och vd har kommit överens om att Per Hellman avslutar sitt uppdrag som vd för bolaget. 

Styrelsen kommer att inleda arbetet med att rekrytera en efterträdare. Tills dess att en efterträdare finns på plats kommer styrelseordförande Ingvar Andersson arbeta operativt med bolaget och styrelseledamoten Peter Eriksson kommer att vara vd. 

Per Hellman står till bolagets förfogande under en övergångsperiod fram till årsskiftet. Det framgår av ett pressmeddelande.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?