Accenture köper svenska tjänstebolaget Kaplan

Konsultjätten Accenture köper Kaplan, ett svenskt tjänstebolag för kundrelationer och ledarskap. Förvärvet ska stärka Accentures erbjudande i Norden, enligt ett pressmeddelande. 

Kaplan skapar och driver teknikplattformar inom marknadsautomatisering och kommunikation inom kundrelationer samt analyser och strategiska ramverk. Bolaget har bland annat haft kunder som Circle K Europe, Com Hem, SJ och Svenska Spel. Bolaget har kontor i Stockholm och Köpenhamn samt ett dotterbolag i Oslo. 

Accenture köpte nyligen design- och innovationsbyrån Fjord samt e-handelskonsultbolaget Brightstep. 


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?