Annons

24Seven Office gör debut 21 december

IT-bolaget 24Seven Office har godkänts för notering på Aktietorget och första dag för handel där väntas bli den 21 december.

Inför listningen görs en nyemission om högst 6,2 miljoner aktier. Teckningskursen är 6:50 kronor per aktie, motsvarande ett bolagsvärde på 307 miljoner kronor före emissionen.

24Seven Office levererar egenutvecklade molnbaserade affärssystem som syftar till att effektivisera administrativa processer för små- och medelstora företag.

Teckningsperioden löper 22 november till 6 december. Som förutsättning för noteringen måste bland annat emissionen tecknas till minst 60 procent och Aktietorgets spridningskrav om 300 aktieägare uppfyllas.

Partner Fondkommission är finansiell rådgivare vid erbjudandet och listningen.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?