Annons

11.30: Nystart av Börsrådet – med aktietips inför sommaren

I dag sänds det första Börsrådet efter att coronapandemin slog till. Gästar gör Anna Strömberg, förvaltare på Catella och Stephanie Göthman, förvaltare på Skandia.

Programmet leds av Di:s nyhetschef Anna Ekelund och sänds klockan 11.30 på di.se.

Anna Ekelund och Henrik Mitelman är programledare för Börsrådet i Di TV.
Anna Ekelund och Henrik Mitelman är programledare för Börsrådet i Di TV.Foto:Jack Mikrut

Det skakiga börsläget och oron för en andra coronavåg står naturligtvis i fokus under programmet som för första gången spelas in utomhus. I övrigt följer programmet samma mönster som vanligt: gästerna presenterar tre köptips och ett säljtips vardera och får chansen att dissa varandras tips.

”Vi tänkte också prata om sektorrotationen som vi har sett under återhämtningen och vad som händer framåt. Dessutom tänkte jag fråga hur man ska tänka kring sin portfölj för att kunna ligga på stranden i sommar”, säger Anna Ekelund.


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?