ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Wall Street kring nollan – Facebook backade efter tekniktrubbel

Torsdagen blev förhållandevis en odramatisk historia på Wall Street där huvudindexen dansade kring nollan. Sociala medier-jätten Facebook backade 1,9 procent i spåren av de senaste dagarnas tekniktrubbel. 

USA-börserna bjöd på små rörelser under torsdagen i spåren av beskedet om att ett toppmöte mellan USA och Kina för att gräva ner handelskrigsstridsyxan inte blir av den här månaden. Vid stängning var S&P 500 ner 0,1 procent och Nasdaqs kompositindex backade 0,2 procent medan Dow Jones var strax ovanför nollan. 

På bolagsnivå backade Facebook med 1,9 procent i spåren av de senaste dagarnas tekniktrubbel som inneburit att användare inte kunnat ladda upp innehåll. Enligt Bloomberg överväger bolaget nu återbetalningar till annonsörer, vilket Di tidigare rapporterat om. 

Industrikonglomeratet General Electric har publicerat en uppdaterad prognos där bolaget guidar för en justerad vinst per aktie på 50-60 cent. Aktien steg med 2,8 procent. 

Flygplanstillverkaren Boeings aktie inledde torsdagen med gröna siffror men vände snabbt ner och stängde på minus 1 procent. 

Iphonebolaget Apple steg med 1,1 procent till 183,7 dollar per aktie i spåren av att analysfirman Cowen inlett bevakning av aktien med en köprekommendation och riktkursen 220 dollar. 

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies