ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Vitecs vd: Inga enstaka förklaringar till det förbättrade resultatet

Programvarubolaget Vitec ökar vinsten och omsättningen i det andra kvartalet. ”Det finns inga enstaka förklaringar till det förbättrade resultatet utan det är en konsekvens av ett idogt och fokuserat arbete i hela koncernen”, skriver vd Lars Stenlund.

Vitecs nettoomsättning steg till 291 miljoner kronor från 243 Mkr under samma period i fjol. Rörelseresultatet avancerade till 37 Mkr, från 26, motsvarande en rörelsemarginal om 12,8 procent (11,4).

Bolaget andel repetitiva intäkter fortsatte att öka och i stort sett alla delar av koncernen levererar bättre resultat och omsättning än samma period förra året, konstaterar vd Lars Stenlund.

”Det finns inga enstaka förklaringar till det förbättrade resultatet utan det är en konsekvens av ett idogt och fokuserat arbete i hela koncernen”, skriver han i rapporten.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer