ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Vd-skifte i Cyxone – medgrundare avgår med omedelbar verkan

Kjell G. Stenberg, vd i det First North-handlade forskningsbolaget Cyxone, avgår med omedelbar verkan. Styrelsen letar ny vd för att leda företaget in i nästa fas, enligt ett pressmeddelande.

Bolagets finanschef Ola Skanung träder in som tillförordnad verkställande direktör. Kjell G. Stenberg är medgrundare till bolaget och har fungerat som dess vd sedan 2015.

”Bolaget är för närvarande på väg in i ett nytt mognadsstadium genom att vara välfinansierat och ha två kliniska kandidater. Därför anser vi att det är ett bra tillfälle att tacka Kjell för att ha utvecklat bolaget såhär långt och så snart som möjligt överlämna tyglarna till en vd skicklig inom affärsutveckling och finansiering”, kommenterar Cyxones styrelseordförande Bert Junno och tillägger:

”Med denna förändring är vårt mål att främja omvandlingen av Cyxone, från ett virtuellt resurseffektivt forskningsbolag till ett bolag med större ambitioner.”. Med denna förändring är vårt mål att främja omvandlingen av Cyxone, från ett virtuellt resurseffektivt forskningsbolag till ett bolag med större ambitioner.”

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer