Annons

Uppgifter: Skandalbolaget Wirecard bötfälldes redan för tio år sedan

Foto:Andreas Gebert

Det tyska betallösningsbolaget Wirecard bötfälldes redan för cirka tio år sedan av Visa och Mastercard för att en stor andel av de utförda transaktionerna kommit från stulna kreditkort och varit felkategoriserade bettingtransaktioner.

Det rapporterar Wall Street Journal som hänvisar till källor.

Innehåll från BaronaAnnons

Därför är Barona experter inom digital kompetensförsörjning

Skiftet till den hybrida arbetsplatsen har bidragit med flertalet fördelar, men även vissa utmaningar. Rekrytering, onboarding, kompetensutveckling och kulturbyggande är viktiga områden för att trivas på arbetsplatsen och för organisationens framgång – men de kan vara svåra att utforma bra när vi alltmer arbetar från olika platser. Här kan Barona hjälpa till.

Med fokus på digital kompetensförsörjning är Barona specialister på att placera rätt kompetens på rätt plats inom en rad branscher; Kundservice, IT, Installation & Underhåll, samt Finans. Genom smarta digitala verktyg och en anpassad process har Barona kunnat digitalisera rekrytering, onboarding och utbildning, något som underlättar för kunderna i anpassningen av sin verksamhet till det hybrida.

– Vi har medarbetare och kandidatnätverk med specialistkunskaper inom våra verksamma branscher, det gör våra tjänster och vårt erbjudande oerhört relevant på marknaden i dag. Om du efterfrågar flexibla och kostnadseffektiva kundservicelösningar eller snabbt behöver bemanna upp ett projekt med IT-tekniker på olika platser i landet, är vi tack vare våra interna experter, vår gedigna erfarenhet och våra smidiga tekniska plattformar den konsultativa och snabbrörliga partner du behöver, säger Johanna Mix, vd på Barona.

”Det hybrida är här för att stanna”

Då Barona ingår i en koncern som finns i 10 länder och omsätter över 450 Meur finns en gedigen erfarenhet av stora digitala projekt på global nivå. När pandemin slog till var det digitala och hybrida arbetssättet inget främmande för Barona.

– Vi har sedan starten i Sverige 2012 levererat våra tjänster nationellt men utan fysiska kontor och har under de senaste åren utvecklat och köpt in nya digitala verktyg för att tillgodose medarbetarna och kundernas behov. I dag är den digitala miljön det nya normala och det hybrida är här för att stanna, säger Johanna och avslutar:

– Det förändrade arbetssättet ställer nya krav på ledarskapet, organisationen och kulturen. Vi ledare behöver förändra vårt förhållningssätt och anpassa ledarskapet, likaväl som organisationen behöver nya digitala verktyg för exempelvis onboarding och kompetensutveckling. Och självklart är kulturbyggandet på arbetsplatsen lika viktigt nu som då, men kräver något annat i dag. I ljuset av det hybrida arbetslandskapet och med vår unika kunskap och erfarenhet om detta, ser vi till att göra det så enkelt för våra kunder som möjligt att ställa om så att de i sin tur kan fokusera på det de är bäst på.

www.barona.se  

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Barona och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera