Annons

Tre nya dödsfall med bekräftad covid-19

Foto:Johan Nilsson/TT

Ytterligare tre personer med bekräftad covid-19 har rapporterats döda i Sverige, enligt Folkhälsomyndigheten.

Innehåll från Hostnode ABAnnons

Många fördelar att få IT-kraften från en lokal leverans

Vi garanterar en säker och hög drifttid och det finns många fördelar att vi finns lokalt, säger Niklas Mann, VD på Hostnode.
Vi garanterar en säker och hög drifttid och det finns många fördelar att vi finns lokalt, säger Niklas Mann, VD på Hostnode.

Att använda ett befintligt, externt datacenter för att säkerställa företagets och era kunders IT-drift blir allt vanligare. Fördelarna är många som exempelvis att du inte behöver stå för dyr installation, säkerhet, back-up eller utveckling av nya tjänster. Att välja en lokal partner som Hostnode ger dig dessutom en större transparens och säkerheten av att veta att all data finns samlad lokalt i Göteborg. 

Det finns idag många aktörer, allt från de stora jättarna som exempelvis Amazon och Azure till lokala företag som erbjuder tillgång till ett externt virtuellt datacenter. Visst kan det kännas lockande att gå till någon av jättarna, men det finns många fördelar att istället välja en något mindre lokal aktör.

– Vi har våra kunder i Göteborg med omnejd och har lång erfarenhet av att driva hostingverksamhet och samarbeta med IT-avdelningar och MSP-bolag. Vi garanterar en säker och hög drifttid och det finns många fördelar att vi finns lokalt. Framför allt betyder det att alla våra kunders applikationer och data finns samlat i Sverige. Vi är transparanta och skulle du eller någon av dina kunder behöva granska vilken data som har sparats, en händelse som kan uppstå vid exempelvis en internrevision, kan vi hjälpa till att få fram den informationen. Vilket inte är lika lätt att få hjälp med hos de största aktörerna. Hos oss får du dessutom personlig service och det är lätt att besöka oss för att få en bild av vår verksamhet, berättar Niklas Mann, VD på Hostnode. 

Att samarbeta med ett redan befintligt datacenter istället för att sätta upp ett eget är kostnadseffektivt och ger många skalfördelar. Du slipper dyra installationer och att själv stå för avancerade säkerhetslösningar samt får tillgång till support, utveckling av nya tjänster och säker back-up. Genom Hostnodes molnlösning får du tillgång nya tjänster som är lätta och snabba att ansluta sig till. Där finns färdiga mallar och tjänster och genom några knapptryckningar är du igång på bara några minuter. 

– Vi är ett ungt, innovativt företag, men har lång erfarenhet inom bolaget och för oss är det viktigt att titta framåt och utveckla nya tjänster som kommer våra kunder och deras kunder till godo. För oss är även helheten viktig, vi hjälper till med rådgivning och våra kunder ska känna sig trygga i att den lösning vi kommer fram till gynnar både vår kund samt deras kunder. Vi har flexibla lösningar, som anpassas efter behov, så det är enkelt att skala upp eller ner bland våra tjänster. Vi har inte heller några bindningstider på tjänsterna och våra kunder betalar bara för det som de nyttjar, säger Niklas Mann.  

Fakta om Hostnode

Vi tror starkt på att vi kan förändra och underlätta miljön för hur IT-bolag arbetar idag. Det gör vi genom att ta fram innovativa lösningar för de krav och leveransbehov som våra kunder behöver. Hostnode erbjuder idag tjänster som Virtuellt datacenter, Co-location, Förbindelser och Back-up.

Länk: https://www.hostnode.se/ 

Mer från Hostnode AB

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Hostnode AB och ej en artikel av Dagens industri

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?