1515
Annons

Tiden på väg att rinna ur men underhållningsbolaget har inte gett upp

Otto Drakenberg, vd Moment Group.
Otto Drakenberg, vd Moment Group.Foto:Niklas Palmklint

Underhållningsbolaget Moment Group rusade som mest uppåt 50 procent på Stockholmsbörsen i dag men stängde upp mer beskedliga 12 procent. Någon lösning för att avvärja konkurs fanns ännu inte på bordet när Di talade med bolagets vd Otto Drakenberg i dag. På torsdagskvällen var hoppet fortsatt vid liv. 

Truecaller rasar efter nyhet om indiska planer på statlig app

Truecallers vd Alan Mamedi, som liksom medgrundaren Nami Zarringhalam är största röstmässiga ägare i bolaget: de båda kontrollerar 29,9 procent av rösterna vardera. Kapitalmässigt störst är det amerikanska riskkapitalbolaget Sequoia med 17,5 procent av aktierna.
Truecallers vd Alan Mamedi, som liksom medgrundaren Nami Zarringhalam är största röstmässiga ägare i bolaget: de båda kontrollerar 29,9 procent av rösterna vardera. Kapitalmässigt störst är det amerikanska riskkapitalbolaget Sequoia med 17,5 procent av aktierna.Foto:Amanda Lindgren

Truecallers aktie faller kraftigt på måndagen efter nyheter i indisk press om att indiska staten planerar att starta en statlig motsvarighet till nummerupplysningstjänsten.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?