1515
Annons

Tata Steel säger upp 3.000 - kapar hårt i Nederländerna och Storbritannien

Foto:Chris Ratcliffe/Bloomberg

Stålbolaget Tata Steel kommer att minska sin personalstyrka i Storbritannien med upp till 1.000 jobb. Det rapporterar bland andra The Guardian.

Stanley Druckenmiller spår hårdlandning under 2023

Miljardären och förvaltaren Stanley Druckenmiller bedömer att Federal Reserves försök att snabbt avveckla de överskott som de hjälpt till att bygga upp under ett decennium med lätt penningpolitik inte kommer att sluta bra för amerikanska ekonomin. 

”Vårt centrala scenario är en hårdlandning i slutet av 2023”, sade Druckenmiller vid CNBC:s investerartoppmöte Delivering Alpha Investor Summit i New York på onsdagen.

Han säger också han skulle bli förbluffad om inte en recession inträffar under 2023. Han utesluter inte heller att recessionen kan bli djupare än vad många tror.

Druckenmiller anser att de extraordinära kvantitativa lättnaderna och nollräntorna under det senaste decenniet har skapat en tillgångsbubbla. 

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera