1515
Annons

Systembolaget börjar slussa in kunder – anställt över 200

Foto:Jessica Gow/TT
Foto:Geir Olsen, Geir Olsen, Geir Olsen

Systembolaget har börjat slussa in kunder i butikerna för att undvika trängsel och smittspridning. Över 200 personer har nyrekryterats för att sköta slussning och möta den ökade kundtillströmningen

Pricer tecknar ramavtal värt 300 miljoner över tre år – aktien lyfter

Prisinformationsbolaget Pricer tecknar ramavtal med ett ledande europeiskt butikskooperativ inom dagligvaruhandeln. Det förväntade ordervärdet uppgår till omkring 300 miljoner kronor över tre år. Aktien stiger drygt 7 procent efter beskedet. 

I ett pressmeddelande skriver Pricer att butikskooperativet är en långvarig kund med omkring 800 oberoende stormarknader. Ramavtalet avser installation av Pricers elektroniska hyllkantsetiketter. 

Pricer poängterar att ramavtalet visserligen inte innehåller några minimiåtaganden men att kundens avsikt är att genomföra installationer värda omkring 300 Mkr under de kommande tre åren. 

”Vi är oerhört glada över det förnyade förtroendet från denna långsiktiga kund”, säger Mats Arnehall, Europachef på Pricer, i ett pressmeddelande. 

Aktien stiger 7,6 procent efter att nyheten publicerats. 

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera