1515
Annons

Sweco tar order värd 200 miljoner

Teknikkonsulten Sweco har fått i uppdrag av Trafikverket att projektera den nya järnvägen mellan Norra Tuvan och centrala Skellefteå. Ordervärdet är cirka 200 miljoner kronor.

Lage Jonasons paradvilla till salu på nytt

Foto:Holger Ellgaard/Wikimedia Commons

Före sommaren försökte finansmannen Lage Jonason sälja sitt ”privatpalats” i Djursholm utan framgång. Nu är den praktfulla bostaden till salu igen, rapporterar Affärsvärlden.

På torsdagen kunde Di rapportera att Urb-its storägare och ordförande Lage Jonason i maj försökte sälja sin bostad i Djursholm genom helsidesannons i Dagens industri. Villan beskrevs som ett ”privatpalats av internationell karaktär”. Den senaste veckan har finansmannen hamnat i blickfånget efter avslöjanden om skulder hos kronofogden och att aktier i det krisande Urb-it tvångssålts med efterföljande kursras.

Nu är Lage Jonasons 800 kvadratmeter stora villa åter till salu, skriver Affärsvärlden. Villan i våras salufördes via mäklarfirman Wrede säljs denna gång genom mäklarhuset Christies. Ett antal foton på villan är publicerade på Christies sajt men någon prislapp för palatset framgår inte.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera