ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Superrallyt förbytt i jätteras för småspararfavorit

First North-bolaget Target Everyone har stigit varje handelsdag sedan den 23

december. Tio handelsdagar senare, inne i mitten på januari, ser uppgången ut att ta slut. Aktien rasar närmare 30 procent i tisdagshandeln.

Under förra veckan uppmärksammade Di att Target Everyone legat högt upp på listan över de de mest handlade aktierna den senaste tiden. Aktievärdet har flerdubblats på bara veckor och blivit en snackis bland småspararna. 

I tisdagshandeln fick Target Everyone ge tillbaka en stod del av den senaste tidens uppgångar, även om aktien fortsatt är upp drygt 200 procent på 30 dagar. 

Target Everyone har inte släppt några nyheter under tisdagen som kan förklara den plötsliga nedgången. Aktien faller dock inte under någon tunn omsättningen. Handeln i Target Everyone är större än omsättningen i aktier som Skanska, SCA och Astra Zeneca på eftermiddagen.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer