Strategen upprepar köpläge i gamla favoriten: ”Kassaflödet vänder upp”

Försvarsbolagen frodas när den geopolitiska oron ökar. SEB:s aktiestrateg Esbjörn Lundevall lyfter fram en gammal favoritaktie – som nu står inför ett omslag.
Försvarsbolagen frodas när den geopolitiska oron ökar. SEB:s aktiestrateg Esbjörn Lundevall lyfter fram en gammal favoritaktie – som nu står inför ett omslag.

När geopolitisk oro spökar tenderar försvarsbolagen att frodas och inte minst svenska Saab. SEB:s aktiestrateg Esbjörn Lundevall lyfter fram sin gamla favorit som tidigare tyngts av ett negativt kassaflöde – men som nu står inför ett omslag. 

”Vänder upp med kraft det kommande året.”

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?