ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Storblankare ökar sin korta position i SKF efter rapport

Den amerikanska hedgefonden Citadel ökade på onsdagen sin korta position i kullagertillverkaren SKF i spåren av bolagets senaste kvartalsrapport. Det framgår av ägardatatjänsten Holdings. 

Citadel Europe har på onsdagen ökat sin korta position i SKF med 0,16 procent av kapitalet. Efter transaktion uppgår den korta positionen till 1,06 procent av kapitalet med ett värde på omkring 780 miljoner kronor. Samtidigt har Citadel Advisors dykt upp som ny storblankare i aktien med en kort position på 0,53 procent av kapitalet till ett värde av omkring 390 Mkr, enligt Holdings. 

Vidare har hedgefonden Marshall Wace dykt upp som ny storblankare i underhållningsbolaget MTG med en kort position på 0,52 procent av kapitalet med ett marknadsvärde på omkring 36 Mkr. 

Tidigare i veckan stod det klart att hedgefonden Bodenholm tagit en kort position i medicinteknikbolaget Vitrolife, vilket Di tidigare rapporterat om. Den positionen har nu utökats till 0,68 procent av kapitalet till ett värde av omkring 126 Mkr. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer