ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Stark tillväxt för bettingjätten under första halvåret

Den brittiska spelbolagsgruppen GVC, som med ägandet av Ladbrokes Coral är världens största bettingkoncern, ökade sina onlineintäkter med 18 procent under årets första sex månader.

Ökningen skedde trots svåra jämförelsetal till följd av fjolårets fotbolls-VM, rapporterar Financial Times nätupplaga.

Intäkterna från vadhållningsbutiker i Storbritannien föll samtidigt med 10 procent, en följd av att landet skärpt reglerna för de maximala insatserna vid fysiska spelterminaler.

Enligt GVC:s vd Kenny Alexander är bolagets samriskbolag tillsammans med kasinobolaget MGM Resorts på väg mot en fullständig onlinelansering före säsongsstarten för den amerikanska fotbollens liga NFL i september. Han tillade även att GVC erhållit licenser för att bedriva verksamhet i delstaterna Mississippi, Nevada och New Jersey. Den sistnämnda staten är för närvarande USA:s största marknad för sportsbetting online, efter att ha legaliserat verksamheten i juni förra året.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer