ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Stadium avvecklar verksamheten i Tyskland

  • Foto: Henrik Holmberg/TT

Sportkedjan Stadium har fattat beslut om att avveckla verksamheten i Tyskland och man kommer innan årsskiftet att stänga två av butikerna i Hamburg.

”Innan årsskiftet 2019/2020 stänger två av Stadiums butiker i Hamburg. Efter fem års verksamhet har beslutet fattats om att avveckla sportkedjan helt i Tyskland. Marknadsläget i kombination med höga hyror är de främsta faktorerna bakom beslutet. I nuläget finns tre butiker på den tyska marknaden”, skriver Stadium i ett pressmeddelande.

Stadium Mönckebergstrasse och Phoenix stänger i samband med årsskiftet 2019/2020. Kvar finns Stadium Altona, som kommer att avvecklas när hyresavtalet upphör. 

Med närmare 180 butiker kommer familjeägda Stadium-koncernen att fortsätta fokusera på Sverige, Finland och nyligen etablerade Norge. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer