ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Snart kan Stenas affärsresenärer åka i sovkoj mellan Trelleborg-Rostock

  • Sovkojer på M/S Skåne Foto: Stena Line

Snart kan Stena Lines passagerare på turen Trelleborg-Rostock sova i japanska sovkojer. ”Tanken är att det ska vara ett kostnadseffektivt sätt att kunna sova och vila under resan”, uppger rederiet.

Sovkojerna kan bokas redan nu men blir först tillgängliga från 1 april. Inspirationen kommer från japanska så kallade kapselhotell – varje koj är två kvadratmeter stor och rymmer en person.

”Det här är kommer bli ett mycket bra sätt för unga människor, backpackers eller campare att resa billigt och bekvämt. Men vi ser även en målgrupp i affärsresenärer”, kommenterar Martin Wahl som är Travel Commercial Manager på Stenas linjer mellan Sverige och Tyskland.

Resan mellan Trelleborg och Rostock tar 6 till 7 timmar beroende på avgång. Sovkojerna finns tillgänliga på fartygen Mecklenburg-Vorpommern och Skåne.

Stena Line ingår i den familjeägda Stena AB-koncernen som har cirka 15.000 anställda och en årlig omsättning på närmare 37 miljarder kronor.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer