ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Småspararfavoriten Starbreeze rusar efter rapporten

  • Bo Andersson Klint vd för Starbreeze. Foto: @image_author_name

Småspararfavoriten Starbreeze rusar på Stockholmsbörsen trots att bolagets omsättning mer än halverades och förlusterna ökade i bolagets tredje kvartal.

Spelutvecklaren Starbreeze inledde börsdagen med en nedgång på drygt 6 procent men har vänt upp rejält och rusar med nästan 30 procent vid lunchtid.

I bolagets kvartalsrapport bjöds det på en väntad förlust, och upprepad målsättning om att ebitda-resultatet ska vara positivt från det fjärde kvartalet och sedan framöver på årsbasis. Det som ska vända bolaget till svarta siffror i innevarande kvartal är spelet Overkill's The Walking Dead som lanseras i dag, skriver Nyhetsbyrån Direkt.

På spelplattformen Steam ser spelet ut att ha inlett försäljningen bra. Overkill's The Walking Dead toppar redan listan över bästsäljande spel.

Enligt ägardatatjänsten Holdings har Starbreeze totalt 28.756 aktieägare.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer