ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Smart Eye får fyra design wins – ordervärdet uppskattas till drygt 125 miljoner

Smart Eye har tilldelats fyra nya så kallade design wins från en befintlig kund. Detta avser ytterligare bilmodeller på samma plattform där en design win tidigare tilldelats. Den europeiska premiumtillverkaren kommer lansera de ytterligare fyra bilmodellerna med förarövervakningssystem under perioden 2019 till 2020.

Ordern estimeras överstiga 125 miljoner kronor för de fyra bilmodellerna, baserat på volymestimat och produktlivscykeln. 

"En framgångsrik migration av de första fem bilarna till påföljande bilmodeller med samma plattform kan leda till en estimerad intäkt som överstiger 450 miljoner kronor över produktlivscykeln", skriver Smart Eye.

Ovanstående potentiella scenario är beroende av framtida design wins med den samma OEM. 

Totalt har Smart Eye fått 29 design wins från fem olika OEM:er. Det kombinerande estimerade värdet av alla dessa 29 bilmodellerna som Smart Eye har erhållit design wins för överstiger 850 miljoner kronor över produktlivscykeln. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer