ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS
Budet på Oriflame

Stockholmsbörsen klubbar sista handelsdagen för Oriflames aktie

I slutet av juni ansökte sminkbolaget Oriflame om avnotering från Stockholmsbörsen efter att huvudägarens familjen af Jochnicks bud gått igenom. Nu har Nasdaq beslutat om sista handelsdagen för aktien.

Enligt beslut av Nasdaq Stockholm kommer Oriflame Holding att avnoteras från Stockholmsbörsen där sista dag för handel i aktien blir onsdagen den 17 juli, enligt ett pressmeddelande.

Den 26 juni meddelade bolaget Walnut Bidco att samtliga villkor för dess offentliga uppköpserbjudande till aktieägarna i Oriflame hade uppfyllts. Då hade ägarbolaget Walnut Bidco förvärvat motsvarande 91,3 procent av aktierna i bolaget. Samtidigt förlängdes acceptperioden till och med den 8 juli för att övriga ägare också ska erbjudas möjlighet att acceptera budet om 227 kronor per aktie.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer