Sinch stiger – trots att ägarna sålde med jätterabatt

Grundarna av Sinch - Björn Zethraeus, Henrik Sandell, Kristian Männik och Robert Gerstmann.
Grundarna av Sinch - Björn Zethraeus, Henrik Sandell, Kristian Männik och Robert Gerstmann.Foto:Jesper Frisk

Den japanska teknikinvesteraren Softbank är nya storägare i Sinch efter att flera medgrundare sålt aktier. Softbank förvärvade aktierna för 900 kronor – motsvarande en rabatt på 20 procent jämfört med måndagens stängningskurs. Trots det stiger Sinch till nya rekordnivåer under tisdagen.

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?