ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Selectimmune Pharma på väg att noteras på Spotlight

Bioteknikbolaget Selectimmune Pharma, verksamt inom infektionsbekämpning utan antibiotika, är på väg till Spotlight Stock Market. I samband med det görs en nyemission, av så kallade units, om 30 miljoner kronor före emissionskostnader till allmänheten.

Bolaget har erhållit teckningsåtaganden om motsvarande 62,5 procent av erbjudandet. Anmälningsperioden pågår 27 maj till 11 juni och första handelsdag på Spotlight är planerad till den 26 juni. 

Det framgår av ett pressmeddelande. 

Priset per unit i erbjudandet har fastställts till 15:00 kronor, motsvarande 7:50 kronor per ny B-aktie. Varje unit består av två B-aktier och en vederlagsfri teckningsoption.

Spotlight har beslutat att godkänna att bolagets B-aktier upptas till handel, under förutsättning att sedvanliga villkor är uppfyllda senast vid den första handelsdagen.

Arctic Securities är finansiell rådgivare i samband med erbjudandet. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer