ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

SAS utökar sin flotta med tre A321 Long Range

SAS utökar sin flotta och leasar tre A321 Long Range-plan av Air Lease Corporation,  ALC, enligt ett pressmeddelande. Planen kommer att tas i trafik från första halvåret 2020.

Tillskottet ger SAS möjlighet att erbjuda resenärer fler interkontinentala rutter, vilket ger bättre förbindelser, färre mellanlandningar och kortare restider till och från Skandinavien.

Airbus A321LR är specialutrustat för att kunna flyga längre sträckor än en vanlig A321neo, och kan nå nordöstra USA, Mellanöstern och Indien från Skandinavien.

”Det här är en helt ny flygplanstyp för SAS som är otroligt väl anpassad till den skandinaviska marknaden och våra resmönster. Vi ser att fram emot lanseringen av nya rutter och att få utvärdera A321LR i produktion”, säger SAS vd Rickard Gustafson i pressmeddelandet.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer