ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Sanitetsbolaget dumpar Isabella Löwengrip

  • Foto: Jesper Frisk

Ellen, som säljer sanitetsprodukter för kvinnor baserade på probiotika och som är listat på First North, avslutar samarbetet med influencer-profilen Isabella Löwengrip. Det framgår av ett pressmeddelande från Ellen.

”Som en del i Ellens förändringsarbete 2019 har vi dock valt att inför 2020 inte fortsätta samarbetet utan i stället bland annat fokusera på nära samarbete med professionen och våra återförsäljare i marknadsföring och kommunikation”, skriver Ellen. 

”Vi kommer också att ytterligare stärka den digitala satsningen och närvaron i våra sociala kanaler och vi kommer sluta samarbeten med relevanta partners som kan bära Ellens varumärke framåt i alla marknadssatsningar vi gör”, citeras Ellens vd Charlotta Nilsson i pressmeddelandet. 

Hon säger även att hon är ”mycket nöjd” med samarbetet med Isabella Löwengrip. 

Isabella Löwengrip har varit mycket uppmärksammad i media de senaste månaderna, bland annat på grund av en misslyckad USA-satsning och kraftigt minskad försäljning för Löwengrip Beauty. I september granskade Expressen hennes statistik över följare i sociala medier och det ledde till att hon förlorare flera kunder, enligt vad hon senare själv uppgav för tidningen. 

Ellen-aktien har backat drygt 21 procent på First North hittills i år.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer