ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Sagax köper fastigheter i Barcelona och Nederländerna

Fastighetsbolaget Sagax har förvärvat 15 fastigheter i Barcelona för motsvarande 226 miljoner kronor. 

I tre separata transaktioner för motsvarande 193 miljoner kronor har bolaget också förvärvat två fastigheter i Barcelona och en i Nederländerna. 

Det framgår av ett pressmeddelande. 

De 15 fastigheterna i Barcelona omfattar en uthyrningsbar area om 31.600 kvadratmeter bestående av lokaler för lager och lätt industri. Hyresavtalens genomsnittliga återstående löptid uppgår till 3,9 år och det årliga hyresvärdet uppgår till motsvarande 15 miljoner kronor. Tillträde beräknas ske under första kvartalet 2020. 

Fastigheterna i de tre separata transaktionerna omfattar 26.200 kvadratmeter, även de bestående av lokaler för lager och lätt industri. 

Hyresavtalens genomsnittliga återstående löptid uppgår till 3,1 år och det årliga hyresvärdet uppgår till motsvarande till 15 miljoner kronor. Tillträde sker under tredje kvartalet. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer