ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Baird höjer Volvo – här är dagens rekar

Hygienföretaget Essity och låsjätten Assa Abloy får sänkta rekommendationer på tisdagen. Även Addnode får en rekommendationssänkning.

Pareto Securities sänker sin rekommendation för SCA-avknoppningen Essity från tidigare köp till behåll. Riktkursen 320 kronor upprepas dock. Det är 8 procent över stängningskursen 296,2 kronor från tisdagen.

Samtidigt har Morningstar sänkt rekommendationen för låsbolaget Assa Abloy från tidigare behåll till sälj med en bibehållen riktkurs på 181 kronor. Aktien avslutade tisdagen på 205,5 kronor.

ABG Sundal Collier sänker rekommendationen för Addnode från tidigare köp till behåll. Riktkursen ligger på 150 kronor. It-företaget avslutade tisdagshandeln på 155,5 kronor.

Nordea har inlett bevakningen av plastbolaget Nolato med en köprekommendation och riktkursen 583 kronor. 

Volvo får däremot en höjd riktkurs signerad amerikanska Baird som höjer från tidigare 138 till 158 kronor. Rekommendationen neutral upprepas. Därmed ser Baird en uppsida på drygt 9 procent jämfört med tisdagen stängningskurs på knappt 144,6 kronor.

Preto Securities har sänkt riktkursen för ståljätten SSAB något från tidigare 46 till 43 kronor. Köprekommendationen upprepas dock och i en analys som nyhetsbyrån Direkt tagit del av skriver analyshuset att farhågorna för en resultatkollaps för bolaget är överdrivna trots att högre järnmalmspriser sätter press på marginalerna.

Källor: Direkt och Finwire.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer