ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Rekar: Danske Bank sänker Thule

Danske Bank tar bort säljrekommendationen från fritidsbolaget Thule.

Danske Bank Markets sänker sin rekommendation för Thule till behåll från köp. Riktkursen ligger kvar på 225 kronor.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Munters till 46 kronor från 40 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Aktien stängde på 43,48 kronor på måndagen.

Kepler Cheuvreux höjer riktkursen för Millicom till 730 kronor från 630 kronor. Rekommendationen köp upprepas. 

Även SEB höjer riktkursen för Millicom från 650 till 660 kronor och upprepar köprekommendationen. Millicom stängde på 561 kronor på måndagen.

Kepler Cheuvreux sätter rekommendationen minska på Nent, som nyligen knoppats av från MTG.

”Före Nent började handlas för några veckor sedan initierade vi täckningen med en 12-månaders riktkurs på 210 SEK, men vi saknade en rekommendation. Då aktien för närvarande handlas över vår riktkurs, sätter vi nu rekommendationen minska”, heter det i morgonbrevet.

Nent stänge på 218 kronor i måndags, någon krona under stängningsnivån under första handelsdagen (den 28 mars).

DNB höjer riktkursen för Getinge från 115 till 125 kronor och upprepar köprekommendationen. Aktien handals för drygt 117 kronor på tisdagsförmiddagen.

KBW sänker riktkursen för Nordea till 75 kronor från tidigare 80 kronor och upprepar underperform. Aktien handlas för 78,38 kronor på tisdagen.

KBW sänker riktkursen för Swedbank från 200 till 190 kronor och upprepar market perform. Aktien handlas för närmare 153 kronor på tisdagen.

RBC höjer riktkursen för Lundin Petroleum från 330 till 340 kronor och upprepar outperform. Aktien handlas för närmare 308,7 kronor på tisdagen.

Deutsche Bank sänker riktkursen för SSAB från 42 till 41 kronor och upprepar behåll.  Aktien handlas för 36,58 kronor på tisdagen.

RBC höjer riktkursen för oljebolaget Enquest från 0,15 till 0,20 brittiska pund och upprepar underperform.

Morgonens tidigare ändrade rekommendationer och riktkursen hittar ni här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer