ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

Railcare tecknar ”strategiskt” ramavtal med Trafikverket

Järnvägsservicebolaget Railcare har tecknat ett ramavtal med Trafikverket avseende spårarbeten i Sverige, skriver bolaget i ett pressmeddelande. Aktien stiger omkring 3 procent på Stockholmsbörsen.

Avtalsperioden är på två år med option om förlängning på ytterligare två år och uppges som "strategiskt viktigt" för Railcare. Detta då bolaget kan optimera användningen av sina Railvac-maskiner genom planerade uppdrag för kund under en längre period. 

Ramavtalet innefattar utförande av förarbeten inför kommande spårupprustningar som ingår i Trafikverkets beslutade planer och löpande avrop kommer att ske. Efter kontraktstecknande ser Railcare fram emot flera avrop på arbeten som ska utföras under 2019. 

"Railcare har nu möjlighet att, tillsammans med Trafikverket, optimera våra maskiner samtidigt som vi samarbetar med genomförandet av de planerade spårupprustningarna", säger Daniel Öholm, vd på Railcare Group.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer