Hoppa till innehållet

Annons

Planen för Sandviks jättenotering klar – sker under andra eller tredje kvartalet 2022

Fjärran från Sandviken: Sandvik SMT har sedan i juni 2021 kontor på flott adress: i ”Trygghuset” vid Engelbrektsplan i Stockholm, en fastighet som ägs av Länsförsäkringars fastighetsbolag Humlegården (som även har sitt kontor i huset). Sandvik meddelar Di på måndagen att kontoret har 18 platser och är avsett för några medarbetare med nya koncernfunktioner. SMT:s huvudkontor kommer däremot fortsatt att ligga i Sandviken.Foto:Martin Lindgren
”T House”, eller Trygghuset, vid Engelbrektsplan i Stockholm, där SMT har kontor sedan i juni.
”T House”, eller Trygghuset, vid Engelbrektsplan i Stockholm, där SMT har kontor sedan i juni.Foto:Jonas Eng

Verkstadsbolaget Sandvik meddelade på måndagen att bolaget siktar på en notering av affärsområdet Sandvik Materials Technology under det andra eller tredje kvartalet 2022. Di rapporterade i början av oktober att en särnotering av SMT rycker allt närmare. 

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera