Hoppa till innehållet

Annons

Ökat förvaltningsresultat för Annehem

Foto:Annehem Fastigheter

Fastighetsbolaget Annehems hyresintäkter uppgick till 46,9 miljoner kronor i det tredje kvartalet 2021 (39,1).

Innehåll från Cesium ABAnnons

Cesium AB gör samhället tryggare och säkrare

Cesium AB utvecklar och tillverkar alla typer av högsäkerhetsbyggnader i betong och stål med flera material. Från små förråd till stora hallar i EU-standard EN1143-1 Grade VI eller högre. Alla produkter har väldigt lång livslängd och är dessutom flytt- och demonterbara, enligt ett unikt och patenterat koncept. Cesium AB:s produkter erbjuder extremt säker förvaring för alla typer av behov, även högsäkra transportcontainers.

I ett allt otryggare samhälle har Cesium AB specialiserat sig på att utveckla och tillverka högteknologiska säkerhetslösningar för förvaring av explosiva varor, vapen och stöldbegärligt gods. Och behovet ökat stadigt – i hela världen.

Ökad kriminalitet och krig bidrar till att behovet av säkra förvaringslösningar ökar när mer vapen och ammunition kommer i omlopp. Efter krig lämnas vapen och överbliven ammunition kvar och andrahandsmarknaden är stor samtidigt som många länder har dålig kontroll på vapen, ammunition och sprängmedel. Det är viktigt att dessa ska kunna förvaras säkert så de inte hamnar i fel händer. Detta benämner Cesium AB som fredsteknik.

Demonterbara och mobila

Men det är inte bara vapen och ammunition som behöver skyddas och förvaras säkert. Cesiums patenterade teknik och materialstruktur skapar skalskydd som är mer eller mindre omöjliga att forcera och som klarar beskjutning. Produktsortimentet omfattar certifierade högsäkerhetsprodukter som vapen- och explosivämnesskåp, förråd, transportcontainer med satellitövervakning, produktions- och nodbyggnader. I dagens högteknologiska samhälle är serverhallar och datacenter sårbara punkter som behöver ett starkt skydd. Det finns även ett behov av säkra byggnader för livsviktiga och stöldbegärliga produkter som till exempel mediciner.

Gemensamt för alla Cesiums produkter – från mindre kassaskåp till datahallar på flera tusen kvadratmeter – är allt kan demonteras och flyttas vid behov. Dessutom är de extremt hållbara med minimalt underhåll och har en väldigt lång livslängd.

Lokal och säker produktion

En robust och säker infrastruktur kräver att man har industrin i landet och all Cesiums tillverkning sker i Katrineholm med omnejd.  Alla delar till produkterna är tillverkade i Katrineholmsområdet och ingenting importeras. Det ger dessutom arbetstillfällen till orten och är bra ur klimatsynpunkt när man slipper långa frakter av tunga material.

Licensproduktion i andra länder

Idag levererar Cesium produkter till totalförsvarsmyndigheter och är etablerade inom försvars- och explosivindustrin. Framåt satsar de på licensproduktion i andra länder och målet är att leverera de patenterade förvaringslösningarna i global omfattning.

Om Cesium

Cesium AB är svenskt företag med utveckling och tillverkning i Katrineholm. Cesium AB är ledande när det gäller fysiskt skydd av samhällsviktiga anläggningar och förvaring av stöldbegärlig eller kritisk materiel. I nära samarbete med kunden utvecklar de kostnadseffektiva och skräddarsydda produkter. 

Läs mer på www.cesium.se  

 

Mer från Cesium AB

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Cesium AB och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera